Advertentienummer: V1849

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Creatief/ Kunstzinnig
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Maatje / Coach/ Bezoek
Technisch / Klussen
Vervoer
Anders
Voor wie:
Groepen/ Ouderen
Individuen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Budel
Budel-Dorplein
Budel-Schoot
Cranendonck
Gastel
Maarheeze
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Weekend
Doordeweeks
Tijdens vakanties
Wekelijks
Maandelijks
Projectmatig
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM die gericht zijn op verpleeg- en verzorgingshuizen. Vrijwilligerswerk wordt stapje voor stapje opgebouwd, maar er is altijd de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze vrijwilligers geven de zorg kleur en zijn van onschatbare waarde voor onze ouderen en onze organisatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Er is veel bij ons mogelijk. Meer dan u denkt!

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers geven de zorg kleur. Het brengen van een bezoekje, aandacht, een spelletje of een wandeling; uw aanwezigheid maakt voor onze cliënten een wereld van verschil. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en bieden vrijwilligerswerk op maat , rekening houdend met uw talenten en wensen.

Enkele voorbeelden van vrijwilligerswerk:

  • vrijwilliger bij het eetpunt en/of horeca
  • ondersteuning bieden bij ontspanningsactiviteiten
  • groepsondersteuning bieden op diverse afdelingen (somatiek en PG)
  • vrijwilliger bij de dag en/of groepsverzorging
  • bezoekmaatje
  • chauffeursdiensten
  • ondersteuning aan facilitaire diensten zoals tuinonderhoud of technische dienst

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar het Land van Horne en onze locaties in Cranendonck? Neemt u gerust contact op, we staan graag voor u klaar.

 

 

 

Tegenprestatie

Vrijwilligerswerk is leuk én zinvol. Land van Horne draagt hier graag aan bij. Dit doen wij door het bieden van een fijne werksfeer en optimale begeleiding tijdens uw werkzaamheden. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het opdoen van bruikbare ervaring en het leggen van nieuwe contacten. U ontvangt jaarlijks een attentie rond de feestdagen, bieden we scholingen aan die u helpen in uw vrijwilligerswerk en u kunt gebruik maken van een reiskostenvergoeding. Daarnaast kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting en organiseren wij jaarlijks een vrijwilligersfeest.