Advertentienummer: M2194

Advertentie details

Waar:
Budel
Wanneer:
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
In overleg
Thema:
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Computerhulp
Taal oefenen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Voor een zeer gemotiveerde Eritrese inwoner uit Budel zijn we op zoek naar een vrijwilliger die hem kan helpen met een aantal programma's op de computer. Hij heeft vragen over Word, Excell, foto's kijken op de computer en hoe kan ik een PDF maken van een document. Omdat op dit moment de computercursus nog niet van start gaat. zoeken we een digitaalmaatje voor deze man.

Hij werkt in drie ploegen, dus enige flexibiliteit doordeweek is wel een voorwaarde. Op zaterdag kunnen jullie ook afspreken. Verder heb je affiniteit met iemand uit een andere cultuur en ben je creatief in je taalgebruik. Hij spreekt goed Nederlands, maar soms is het begrijpen nog wel lastig. 

Als digitaalmaatje spreek je 1x per week af met je klant, op een tijdstip dat voor jullie allebei past. Je werkt maximaal 2 uur samen. Je wordt als digitaalmaatje vrijwilliger bij Cordaad Welzijn. Je krijgt begeleiding, je kunt trainingen volgen en aan lief en leed wordt gedacht. Er wordt een VOG voor je aangevraagd en je bent verzekerd.

Tegenprestatie

Als digitaalmaatje krijg je altijd veel waardering van je klant. Ze zijn altijd blij als je komt. Daarnaast zorgt Cordaad Welzijn voor begeleiding en waardering van haar vrijwilligers. We sturen met een regelmaat een nieuwsbrief, er is individueel contact en er worden waarderingsactiviteiten georganiseerd.