Advertentienummer: V2116

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Hulpverlening/ Gezondheidszorg
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Maarheeze
Wanneer:
Middag
Wekelijks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Heeft u affiniteit met muziek en lijkt het u leuk om samen met onze PG cliënten muziek te maken? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren.

Stichting Land van Horne is een organisatie gericht op wonen, zorg en welzijn. Met ruim 2.000 medewerkers en ruim 1350 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Jezelf zijn én jezelf blijven, dat vinden wij belangrijk.

Zorgcentrum Marishof

Zorgcentrum Marishof is een gemoedelijk zorgcentrum, gelegen in Maarheeze. In het zorgcentrum zijn 110 vrijwilligers actief.  Zij geven de kleur aan het leven van onze cliënten. Een bezoekje, naar een activiteit of samen wandelen, het doet hen goed.

Vrijwilliger koortje

Iedere maandag is er op de PG afdeling een koor wat bestaat uit cliënten die op de PG afdeling wonen. We zoeken een vrijwilliger die het leuk lijkt om hierbij te ondersteunen. Muzikale kennis is niet van belang het gaat om het plezier.  Na het klaarzetten van de spullen en het halen van de cliënten worden er van 14:30 uur tot 15:30 uur bekende liedjes van toen en nu gezongen die voor veel herkenning en plezier zullen zorgen. Tussendoor is er uiteraard ook tijd voor een kopje koffie.

Meer weten?

Meer weten over deze leuke vrijwilligersjob? Neem gerust contact op, ik vertel u graag vrijblijvend meer.

 

Tegenprestatie