Advertentienummer: V2068

Advertentie details

Activiteit:
Anders
Doelgroep:
Groepen/ Volwassenen
Waar:
Overige
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Bij activiteiten kun je denken aan bijvoorbeeld: Samen naar een pretpark gaan, aansluiten bij activiteiten die op Kloostervelden worden georganiseerd, ergens gaan picknicken samen, gezamelijk iets gaan eten etc.

Begeleiders zullen ook aanwezig zijn, maar kunnen niet aan alle bewoners evenveel aandacht schenken of alle personen in rolstoelen duwen/ begeleiden. Daarom is het fijn als je hierbij wil helpen. Als je dit een aantal keren hebt gedaan zul je merken dat je een band opbouwt en dat je inzet erg door hen wordt gewaardeerd.

Wil je hier wat meer informatie over? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Binnen Kempenhaeghe wonen mensen met een verstandelijk en/ of lichamelijke beperking en epilepsie. De locatie die op zoek is naar vrijwilligers is Berkenlaan 11-13. Hier wonen mensen die bekend zijn met moeilijk verstaanbaar gedrag. Bij gezellige activiteiten zul je dit gedrag echter niet vaak zien.

Tegenprestatie

Naast het werken op een hele leuke plek willen we tonen dat we de vrjwillige inzet erg waarderen. Zo heb je o.a. recht op een reiskostenvergoeding, ben je verzekerd voor het geval er tijdens je inzet iets voorvalt, mag je lid worden van de personeelsvereniging, krijg je een kerstattentie en wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd.